Kids&Us Pineda de Mar

Tots els contes de Kids&Us al teu abast amb Summer Readers

Publicat 23/06/2020

Arriba l’estiu i, tot i que fa setmanes que els nostres petits no van a l’escola presencialment, res pot impedir que gaudeixin de les vacances estivals. 

La lectura és una gran aliada per conèixer una nova llengua i a més, ajuda a ampliar el vocabulari i reforçar l’ortografia. També permet donar ales a la imaginació, volar fins a mons llunyans, conèixer personatges divertits i viure aventures úniques, amb el senzill gest de passar pàgines. 

De la mà de Summer Readers, us apropem el nostre ventall de contes i llibres per a nens i nenes de totes les edats. Des de les col·leccions Babies, Betty Sheep i Many Monsters per a nens de 0 a 5 anys o les boges aventures de la Gina Ginger i el seu amic Charlie Chives, per a nens i nenes de 5 a 7 anys, fins als títols de Play&Learn i Readers per als nois i noies de més de 8 anys. 

 

Talking Pen: el súper lector digital 

Tots els títols de la línia editorial de Kids&Us funcionen amb el Talking Pen, el llapis digital que posa veu a les nostres històries. El Talking Pen garanteix una exposició impecable a l’anglès i és perfecte per gaudir de les lectures en família.  

L’estiu és genial per descobrir noves aficions. Qui sap si serà el moment de despertar l’amor per la lectura o de consolidar aquest hàbit encara més. 

Descobriu en família el nostre catàleg Summer Readers i trieu les aventures d’aquestes vacances. 

Compartiu-ho >