Kids&Us Pineda de Mar

Al juliol tornen les Fun Weeks a Kids&Us Pineda

Publicat 03/06/2020

Que l’arribada de la COVID-19 ens ha canviat els plans a tots és un fet, però no per això hem deixat de preparar les nostres activitats amb la màxima il·lusió per fer que les vacances d’aquest estiu siguin inoblidables.  

Ens hem adaptat per seguir al vostre costat. Aquest estiu oferim menys places de les Fun Weeks, però amb les màximes garanties de seguretat, per tal que els nens i les nenes estiguin en contacte amb l’anglès i es diverteixin durant les vacances escolars.  

Hem creat nous protocols de seguretat per extremar les precaucions i garantir els nostres dos objectius principals: la seguretat de nens, nenes i monitors, i l’aprenentatge de l’anglès, la nostra raó de ser.  

INFOGRAFIA 

Les Fun Weeks són un tret d’identitat de Kids&Us. Van néixer perquè els nens i les nenes de 3 a 10 anys seguissin en contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances escolars. Avui ens mou la mateixa il·lusió per tal que els petits de la casa se submergeixin en unes setmanes temàtiques 100% en anglès, plenes d’activitats divertides; i coneguessin nous companys i companyes mentre seguien interioritzant estructures i vocabulari en anglès jugant, quasi sense adonar-se’n. 

Si bé aquest any no posem a la vostra disposició tantes places de Fun Weeks, per raons de seguretat, hi ha una cosa que la pandèmia de la COVID-19 no ha pogut canviar: les ganes de fer que aquest estiu sigui inoblidable!  

Recordeu que estem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte que pugueu tenir. Truqueu-nos al 683 394 464 o escriviu-nos a través del correu electrònic (pinedademar@kidsandus.cat) per concertar una cita, sigui presencial o virtual.  

Compartiu-ho >