Kids&Us Pineda de Mar

Matrícules obertes pel curs 2019-2020

Publicat 11/06/2019

Babies (1 i 2 anys): Acompanyats de dos ratolinets la mar de simpàtics (en Mousy i la Linda), els més menuts s’endinsaran en el món de l’anglès. Aquest recorregut s’inicia en un entorn ric en estímuls emocionals, on es promou la interacció des del primer dia i on les primeres paraules en la seva llengua materna i en anglès sorgiran dels seus llavis gairebé alhora.

Kids (3 - 9 anys): Els personatges de Kids&Us creixen al mateix ritme que els nostres alumnes, perquè s’inspiren en ells, nens i nenes reals de diferents grups d’edat. Juntament amb els protagonistes de cada curs (Sam, Emma, Oliver, Marcia, Pam&Paul i Ben&Brenda), els estudiants continuaran aprenent anglès a través de situacions molt properes als seus interessos i motivacions, com la caiguda d'una dent, l'arribada d'un nadó a casa o com administrar-se la guardiola... Fins aquesta edat es treballa l'expressió i la comprensió oral mitjançant un procés d'immersió lingüística i una exposició globlal a l'idioma.

Tweens (9 - 13 anys): En aquesta etapa els nostres alumnes segueixen aprenent anglès a través de temàtiques adequades a cada edat. Amb els cursos Animal Planet 1 i 2 i la seva protagonista, l'Alex, les nenes i els nens s'endinsaran en un món molt atractiu i cautivador: el regne animal. El tema central del curs els permetrà aprendre moltíssim anglès sense ser-ne plenament conscients, alhora que es comença a treballar la comprensió lectora.

Voleu saber més? A Pineda de Mar ens trobem al C/ Verdaguer, 22, baixos (darrere l'escola Sant Jordi). Veniu a veure'ns, truqueu-nos al 683 394 464 o envieu-nos un correu a pinedademar@kidsandus.cat 

Compartiu-ho >