Kids&Us Pineda de Mar

Aquest estiu refresca el teu anglès amb ‘Summer Readers’

Publicat 07/05/2018

‘Summer Readers’ et porta multitud d’aventures amb les quals podràs omplir les llargues tardes d’estiu. Kids&Us t’ofereix totes les seves col·leccions de llibres i jocs per tal que puguis seguir en contacte amb l’anglès fora de les aules durant aquest estiu.
I és que Kids&Us entén l’aprenentatge de la llengua d’una manera integral que va més enllà dels nostres centres. Per aquest motiu, el mateix Departament Pedagògic que desenvolupa els cursos ha creat també un univers editorial que suposa un complement perfecte per continuar amb l’aprenentatge de l’anglès en els períodes de vacances. És, a més, una manera de consolidar tot allò que han après a classe al llarg de l’any.

Un univers d’estímuls 100% en anglès per a totes les edats


‘Summer Readers’ inclou propostes lúdiques i literàries per a totes les edats des dels 9 mesos fins als 13 anys, amb històries i aventures inèdites, totes elles en anglès.


- Babies (0-2 anys): La col·lecció Play&Learn està pensada per als més petits, ja que compta amb llibres dissenyats especialment per a bebès de fins a 2 anys. Amb els Baby Books i els trencaclosques aniran descobrint nou vocabulari en anglès.
- Kids (2-10 anys): Les col·leccions de l’etapa Kids estan plenes de personatges memorables. Trobarem les aventures de la pèl-roja i trapella Gina Ginger, la curiosa Betty Sheep i la seva amiga Catty, la col·lecció Many Monsters, amb l’observadora Nori Nosy al capdavant, i els llibres Listen&Play amb més de 40 jocs per complementar tot allò que s’ha après durant el curs. 


Tots els llibres de col·leccions de Babies i Kids funcionen amb el nostre revolucionari superlector digital Talking Pen. Aquest gadget és l’aliat de les nostres col·leccions de llibres, jocs, contes i materials, i a més és la manera més divertida d’escoltar els nostres contes en un anglès perfecte. 


- Tweens&Teens (+8 anys): Per als nois i noies més grans plantegem la lectura d’una manera activa i amena amb les divertides històries dels superherois Holly i Billy i els llibres de la col·lecció Readers, amb els quals els lectors hauran de resoldre diverses activitats per tal de poder anar avançant.  

Amb ‘Summer Readers’, l’anglès surt de l’aula per formar part del dia a dia de les famílies. 
Acosta’t al teu centre Kids&Us per descobrir el nostre univers editorial o bé passa per la nostra botiga online

Compartiu-ho >