Kids&Us Pineda de Mar

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • James Manresa

  James Manresa

  Director General

 • Joëlle Ruiz

  Joëlle Ruiz

  Hola! Sóc la Joëlle, tinc 28 anys i soc directora i teacher a Kids&Us Pineda. Des que tinc memòria sempre m'ha apassionat el poder comunicar-me amb tothom. Donada aquesta passió, vaig estudiar Integració Social i Animació Turística, estudis que m'han permès desenvolupar feines on he pogut ampliar i millorar les capacitats comunicatives en diversos idiomes i aprendre'n de nous, així com la possibilitat de viatjar i conèixer noves cultures. M'agrada molt llegir, fer esport i compartir el meu temps amb qui més estimo.

 • Ariadna Parra

  Ariadna Parra

  L'Ariadna és la coordinadora de Kids&Us Pineda, però també una teacher amb experiència que, tot i que és capaç de fer qualsevol grup, té predilecció pels babies!

 • Jèssica Ayala

  Jèssica Ayala

  Hola! Sóc la Jèssica i m'apassionen les paraules. Admiro la capacitat dels infants i els adolescents per sorprendre's de les coses i motivar-se davant l'aprenentatge de qualsevol novetat. Abomino els estereotips, així com els calaixos que encasellen les persones en un sol talent, o les titllen de qualsevol cosa. A banda d'això, tinc una vida artística on la pintura, la poesia i les tècniques diverses es fan presents diàriament. Crec fermament en el joc com a la base de l'aprenentatge, i en l'aprenentatge com a procés vital. Considero el temps com un tresor que s'ha d'emprar en companyia dels que sento més a prop.

 • Georgina Gras

  Georgina Gras

  Hola! Soc la Georgina i tinc 22 anys. Des de ben petita m'han apassionat les llengües i la comunicació entre les persones dins de la nostra societat. Per això, he estudiat Llengües Aplicades, estudis que m'han permès conèixer les relacions entre la llengua i discurs, cultura, societat o tecnologia. Així com la possibilitat d'aprendre nous idiomes com les seves cultures. M'agrada llegir, viatjar, fer esport i ballar al meu temps lliure.

 • Cristina Cerrillo

  Cristina Cerrillo

  Aquí tenim la Cristina, la nostra professora de Ben&Brenda i Emma. A més, és l'encarregada d'ajudar-nos si falta algun company!

 • Pol van Riet

  Pol van Riet

  Hola a tothom! Em dic Pol van Riet Miranda i sóc de Pineda de Mar. Estic estudiant Administració i Direcció d'Empresa internacional, aquest serà el meu primer any a la Universitat Estatal de Fort Hays (EUA), el meu tercer de carrera. Actualment estic fent classes en línia des de casa i la veritat és que estic emocionat pel que vindrà amb aquest nou any. En el futur vull crear i fer créixer una empresa de logística internacional amb la seu a Barcelona, la meva ciutat natal. No podia esperar a començar aquest any com a professor a Kids & Us Pineda de Mar i sé que serà un any fantàstic com a professor. Vull treure el màxim partit als meus estudiants.

 • Hector Gomez

  Hector Gomez

  Ei! Sóc l’Hèctor i tinc 43 anys. Vaig estudiar cinema i sóc especialista en guió audiovisual, però porto molts anys ensenyant anglès a gent de totes les edats, nivells i condicions. També toco la bateria sempre que tinc una estona, i m’encanten el terror i la fantasia en totes les seves expressions. Vaig viure uns quants anys a Londres, on vaig treballar de guionista i redactor, i també vaig recòrrer molts pubs tocant amb la meva banda. Si no sóc a casa em trobareu perdut per la muntanya, en una llibreria o bé en una sala de cinema. M’agrada l’anglès perquè m’agrada el rock’n’roll!

Compartiu-ho >