Kids&Us Pineda de Mar

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Ariadna Parra

  Ariadna Parra

  L'Ariadna és la coordinadora de Kids&Us Pineda, però també una teacher amb experiència que, tot i que és capaç de fer qualsevol grup, té predilecció pels babies!

 • Jèssica Ayala

  Jèssica Ayala

  La Jèssica és la directora de Kids&Us Pineda i gaudeix amb el tracte personal de les famílies. A més, necessita viure les classes des de dins, i tot i que és tot terreny, l'especialitat de la Jèssica són els Tweens!

 • Aina Losada

  Aina Losada

  L'Aina ens ajuda sempre que falta algun teacher. Li agrada molt viatjar (ha estat vivint a Gal·les!) i transmetre els seus coneixements d'anglès als més menuts.

 • Cristina Cerrillo

  Cristina Cerrillo

  Aquí tenim la Cristina, la nostra professora de Ben&Brenda i Emma. A més, és l'encarregada d'ajudar-nos si falta algun company!

 • Ariadna Missé

  Ariadna Missé

  A l'Ariadna li agrada veure cinema en versió original, escoltar molta música en anglès i té molta creativitat a l'hora d'aportar idees a l'equip. També porta diversos grups de l'etapa Kids!

 • James Manresa

  James Manresa

  Director General

 • Pol van Riet

  Pol van Riet

  Dinàmic i divertit, en Pol és l'especialista de Tweens d'enguany. Ep! Però també gaudeix tractant amb els més petits!

Compartiu-ho >