Kids&Us Pineda de Mar

Inscripcions obertes per a les Easter Fun Weeks

Publicat 09/03/2020

Deixa de buscar, tenim la millor opció per a les vacances escolars de Setmana Santa: les setmanes temàtiques 100% en anglès de Kids&Us Pineda!

Les Fun Weeks sempre estan a punt quan arriben les vacances escolars, i la propera Setmana Santa no podia ser diferent. Els centres Kids&Us ja han obert el període d’inscripcions perquè els nens i nenes d’entre 3 i 10 anys gaudeixin amb les setmanes temàtiques en anglès per excel·lència.

Durant les Easter Fun Weeks, els nens i nenes viuran experiències divertides relacionades amb la Pasqua i participaran en una acampada imaginària d’allò més entretinguda. 

Com ho farem? Amb les nostres activitats estrella: les hores del conte, les divertidíssimes manualitats, els jocs i balls i, el més important, tot en un entorn 100% en anglès!

Què són les Fun Weeks?
Les Fun Weeks són les setmanes temàtiques de Kids&Us que s’organitzen durant els períodes de vacances i es desenvolupen 100% en anglès. Els infants es diverteixen i aprenen gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us. Les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, tant si són alumnes Kids&Us com si no. S’organitzen grups per edats, amb 10 alumnes per professor com a màxim, per assegurar el tracte individualitzat per a cada participant i optimitzar així els resultats i l’aprenentatge de cadascun.

Els nens i nenes faran una immersió en l’idioma en un entorn lúdic i diferent durant les vacances de Setmana Santa. La millor manera de continuar aprenent anglès és divertint-se!

Demana més informació al teu centre Kids&Us i reserva plaça avui mateix per a les properes Fun Weeks! 

Compartiu-ho >