Kids&Us Pineda de Mar

Aquest any Kids&Us t’ajudarà a recuperar la rutina perduda

Publicat 19/08/2019

Està a punt de començar el nou curs i, com sempre, a Kids&Us l’estem esperant amb il·lusió renovada. Tenim aquelles pessigolles a l’estómac prèvies al primer dia de curs i unes ganes enormes de tornar a veure les aules plenes de somriures disposats a aprendre. 


Per nosaltres, el final de les vacances d’estiu sempre és el principi d’alguna cosa molt especial i, a més, aquesta vegada ens hem proposat ajudar-vos en l’àrdua tasca de tornar a la rutina del dia a dia. Durant els mesos de maig i juny, Gina Ginger i el seu inseparable amic Charlie Chives es van estrenar a la televisió per acompanyar els més petits al llit. L’hora d’anar a dormir forma part de la rutina diària de totes les famílies, i des de Kids&Us volem ser-hi presents per acompanyar els més petits a descansar les hores necessàries per afrontar un nou dia amb les piles ben carregades. Amb l’acció Dream in English, Gina y Charlie viatgen a través del país dels somnis i conviden els nens i nenes a somiar en anglès. 


Podràs veure el nostre espot més especial durant els mesos de setembre i octubre als canals Disney Channel i Super 3, entre les 20.00 h i les 21:00 h. I sempre que vulguis al nostre canal de YouTube.


Que sí, que s’acaben les vacances; que els dies ja no són tant llargs, que totes les coses bones s’acaben... Però el refranyer també té expressions fantàstiques per als nous començaments i tot passa per recuperar una rutina, que és vital quan tenim petits a casa. 
Els nostres alumnes tenen el potencial... i nosaltres la fórmula! 


Aquest any la química, present en tots els aspectes de la naturalesa, és el fil conductor d’una nova imatge fresca i clara, que respira modernitat i que és capaç de transmetre que el mètode Kids&Us es basa en fets provats. Tot és ciència!


A Kids&Us els nadons senten en anglès, els nens juguen en anglès i els adolescents s’impulsen en anglès. Ells tenen el potencial i nosaltres tenim la fórmula per a que aprenguin anglès. 


Bona tornada a la rutina! Bon nou curs!

 

Compartiu-ho >